Voor wie?

Iedereen die in het bezit is van een racefiets helpen we graag in het delen van onze passie en te besmetten met het wielrenvirus. Jong of oud, man of vrouw, beginner of gevorderde. We staan klaar om jou de mooiste fietservaring van je leven te bieden in een groep renners waarbij gericht trainen en plezier voorop staan. Als we trainen dan gaan we ervoor en is er geen tijd voor tussenstops. Wij vieren het harde werken na de tijd.

Het is onmogelijk over wielrennen te praten zonder het over bergen te hebben. Wie kent niet de Mont Ventoux, Alpe d’Huez en de Galibier? Het zijn tempels geworden waar fietsers naartoe gaan om zichzelf te leren kennen,  waar je laat zien wat je waard bent en waar helden van het wielrennen zijn geboren en ten onder zijn gegaan. Wanneer zien we jou?

Ben jij een echte liefhebbers en deel je graag je passie? Sluit je dan nu aan.

Heren, dames en jeugd

Je kunt je nu nog aanmelden voor onze gemengde teams en een nieuw op te richten damesteam.
Tevens zijn we op zoek naar jeugd tussen de 15 en 18 jaar. Voor hen bieden we een 8 weekse cursus waarin alle facetten van het wielrennen aan bod komt.

Heb je vorig jaar een racefiets aangeschaft en ben je op zoek naar een plek waar je beter leert  fietsen en je passie kunt delen ?  Kom dan bij een van onze wielerploegen.

Contactformulier duurtrappers

Onze sponsoren

Menu