Wat doen wij?

De trainingen van de Hurdfyts Akademie zijn altijd gebaseerd op dezelfde visie; je moet jezelf een doel stellen om uiteindelijk ook beter te kunnen worden. Je kunt kiezen voor training in een ploeg of individuele begeleiding naar een evenement toe.

We helpen je techniek te verbeteren. We leren je in een peloton te rijden. We verzorgen ATB trainingen en indoor trainingen en op vermogensfietsen om je conditie op peil te houden in de winter.

Tijdrijden, klimmen en dalen komen allemaal aan bod. Ook bieden we iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan en te trainen voor een geheel verzorgde Wielerclinic waarbij je de mogelijkheid krijgt om eindelijk zelf de nodige cols te bedwingen.

Teamtrainingen

Onze gemengde fietsploegen trainen allemaal voor een vooraf gesteld doel, zoals bijvoorbeeld het rijden van één of meerdere voorjaarsklassiekers of een meerdaagse clinic in Frankrijk.
Voor deelnemers van de fietsploegen wordt alles gefaciliteerd; transport, overnachtingen, eten, teamtrainingen en fietskleding tegen gereduceerd tarief.

We organiseren klimtrainingen op de VAM berg en de Posbank bij Arnhem. Ook op locatie In Frankrijk ontvang je begeleiding en kun je met je vragen terecht bij de trainers. Er is een volgauto met reservemateriaal en er zijn begeleiders die je aanmoedigen en kunnen voorzien van een nieuwe bidon, wat fruit of een reepje.

In het voorjaar is er de mogelijkheid voor een trainingskampje in de zon op Mallorca of Zuid-Spanje voor de liefhebbers.

We geloven in het groepsproces. Samen werken we naar een gemeenschappelijk doel! Dat lukt door gedisciplineerd te trainen en door commitment naar elkaar toe. Dit wordt natuurlijk gecombineerd met gezelligheid, een glimlach en stroopwafels!


Individuele trainingen

Heb jij zelf al de discipline om hard te trainen voor en maak je je uren op de fiets het liefste in je eentje ddor het vlakke Friese landschap? Wil je je gemiddelde snelheid omhoog krijgen of een Gran Fondo rijden en heb je geen idee hoe je daar naartoe moet trainen?
De trainers van de Hurdfytsakademie helpen jou op weg. In een kennismakingsgesprek gaan we op zoek naar jouw doel en maken we een persoonlijk trainingsprogramma voor je. We zijn bij 2 trainingen aanwezig om je te coachen en te begeleiden en bieden je hulp op het gebied van krachttraining en voeding. Jouw doel is ons doel! Samen gaan we dat behalen!

Cursus Wielrennen voor beginners

In deze cursus van 6 trainingen leer je als beginnende wielrenners alle basisprincipes goed aan.
Stuurtechniek, balanstraining, bochtentechniek en rijden in een groep komen aan bod. We leren je vertrouwd op je fiets te zitten zodat je klaar bent om veilig de weg op te gaan. Voor alle startende wielrenners die vertrouwd willen starten.

Onze sponsoren

Menu